Show MenuHide Menu

De mange nye uddannelser

februar 5, 2020

Der er en verden af nye uddannelser som dukker op, når man først kigger nærmere på hvad de nye uddannelsesinstitutioner kan tilbyde. Det er jo fag og uddannelser som ikke eksisterede da jeg selv var igang med at tage en uddannelse. Måske gjorde de, men de var ihverfald i et helt andet stadie, end det er tilfældet idag.

Se eksempelvis på et område som computer science, eller datamatiker. Jeg er faktisk ikke sikker på, hvilket ord man primært ville bruge her til lands. Men hele feltet omkring computere og udvikling har jo været igennem en rivende udvikling. Derfor er kravene til de nyuddannede selvfølgelig også steget tilsvarende. Det er et spændene felt, og jeg forstår godt, at man unge vælger at kigge i den retning, når de går igang med at uddanne sig til fremtidens jobs.
Selvom det måske ikke er lige så internationale titler, så har mange tekniske fag selvfølgelig også udviklet sig i høj grad. Det er fag som måske har eksisteret i mange år, men hvor der også er sket en udvikling, så kravene til fremtidens teknikere også bare er steget.

Det er altid spændene at kigge lidt på nutidens uddannelser, det viser sig i sandhed hvor hurtigt udviklingen går i samfundet og på arbejdsmarkedet.