Show MenuHide Menu

Effektiv IT drift

januar 9, 2021

Jeg interesserer mig ikke særligt meget for computere. Faktisk interesserer det mig kun meget lidt. Jeg går mest op i om det virker. Alt andet er ligegyldigt for mig.

Måske netop derfor, har det være en god løsning for mig at kaste mig ud leje af pc.
Én ting ved jeg om computere, det er at det er dyrt i indkøb, og pludseligt er det blevet så gammelt at man ikke længere kan bruge det. Derfor gik min virksomhed på jagt efter alternative metoder til at sikre en stabil IT drift.

Vi valgte en løsning, hvor vi netop kunne leje computer, fremfor at skulle købe nyt og skifte ud. Det har givet en fleksibilitet, hvor vi løbende kan tilvælge en computer hvis det er nødvendigt, og også stoppe lejen på en enhed, hvis vi ikke længere skulle have brug for den.
Det giver en mindre virksomhed som vores en fleksibilitet, der typisk er forbeholdt store virksomheder med store IT afdelinger og lagre af udstyr.

Her er det blot vores samarbejdspartner som står for at holde lageret og maskinerne opdateret og klar til brug.
Det er bestemt en løsning vi er rigtigt glade for, og som vi også vil benytte af i fremtiden.