Show MenuHide Menu

Grillsæsonen nærmer sig.

april 17, 2013

Jeg troede aldrig at denne vinter ville stoppe. Men nu ser det ud til, at foråret er kommet, solen står højt og jeg glæder mig allerede forfærdeligt meget til sommeren. Ud med den tunge vintermad, og ind med noget lækkert og friskt sommermad.

Det et tid til nogen lækre salater, lette anretninger, kølige drikkevarer på en lun sommeraften.Vi har stor glæde af vores terrassevarmer, hvorfor grillsæsonen bliver lidt længere.

Vi har besluttet os for, at vi skal have en ny grill i år, og var derfor gået i gang med at undersøge hvad vores behov er, og hvad man kan finde på markedet.

Vi har tidligere haft en helt almindelig kuglegrill, som vi har fyret op med kul og grillet. Den har vi været utrolige glade for, men synes samtidig at det med at få tændt op for kullene er lidt besværligt, og nogen gange har vi valgt grillen fra, fordi det har taget for lang tid. Så nu vil vi prøve en gasgrill i stedet.

En morgen sad jeg og så Go’Morgen Danmark, som denne morgen lavede en test af forskellige grill. Her så jeg så en gaskuglegrill. Som endda fik ret pæne ord med på vejen. Det virkede som om, at den faktisk rummede alle de ønsker vi kunne have til en kommende grill. Samtidig så den ud til at være solid, og hvis bare man kan lave mad på den, ligesom det man så i TV, så er det helt sikkert en grill for os!

Så efter længere tids overvejelse har vi nu valgt at købe denne grill. Så nu venter vi spændt på at den bliver leveret, og håber på at grillsæsonen bliver lang og solrig. Opskriftbøgerne er fundet frem, nettet bliver søgt tyndt så vi er helt klar til at forsøge en masse forskellig. Det gælder selvfølgelig også om at finde de rigtige udskæringer og kende deres forskelligheder og så ellers bare få grillet en masse timer på vores nye grill.