Show MenuHide Menu

Hvor kan jeg hænge jakken?

august 21, 2013

Jeg er slet ikke i tvivl om, at knagerækken, stumtjeneren eller hvilket aggregat du ynder at bruge, er en undervurderet del af dit hjem.

Det er muligt at den ikke fylder meget, men funktionen skal man endelig ikke undervurdere.

Jeg tror der fleste kender det, at man er på besøg i et fremmed hjem og skal have sit overtøj af, og hængt et eller andet sted. Vi kender vel alle de dårlige knagerækker, bøjler eller stumptjenere. Der hvor det bare ikke er til at få hængt sin jakke uden det falder ned.

Der er mulighed for at gå i begge retninger i forhold til at hænge sin knagerække. Man kan vælge den anonyme, kedelige. Eller man kan gå all in, og anerkende hvilken vigtig funktion den har.Eftersom hovedparten af dine gæster, vil hænge sit overtøj, vil de også komme meget tæt på, måske endda røre ved knagerækken.

Her mener jeg helt simpelt, at man ligeså godt kan investere lidt i en ordentlig knagerække som måske skiller sig lidt ud.

– Ærlig talt, der er masser af andre effekter i dit hjem, som gør sig mindre bemærket og som du helt sikkert har brugt flere penge på end din knagerække. Derfor, køb nu bare en ordentlig knagerække.

1366879_83850723